top of page
Resized.png

AUTUMN- WINTER 2024

Am alcătuit un meniu creativ, cu accent pe ingrediente proaspete, de sezon, de la producători locali. Deși nu a fost ușor, am reușit să excludem 100% ingredientele congelate și legumele sau fructele care nu sunt de sezon. Acesta este un aspect foarte important pentru a ne asigura că putem oferi întotdeauna clienților noștri aceeași calitate și același standard al produsului final.

 *Farm to table: adică utilizarea ingredientelor de înaltă calitate, de sezon, cu proveniență de la furnizori și producători locali, care fac totul tot cu suflet și angajament. Prin această metodă putem asigura calitatea și prospețimea ingredientelor, în timp ce sprijinim comunitea locală.
 
*Zero food vaste - minimalizarea deșeurilor alimentare în bucătărie. 
 

social resized.png

& SOCIAL RESPONSIBILITY

Vă recomandăm cu drag Chef’s Offer, deoarece în aceste combinații se va reflecta cu adevărat esența filozofiei noastre.
Responsabilitatea socială este un subiect foarte important pentru noi de ceva timp, motiv pentru care ne bucurăm că am găsit parteneri precum Boósifarm, care au grijă ca procesul de cultivare să nu polueze solul și să nu afecteze ecosistemele din jurul nostru. 

WhatsApp Image 2024-08-16 at 16.29.37.jpeg
bottom of page